Friday, February 27, 2009

Upin & Ipin...bebudak yang cute

Lama tak update akunye blog ni..Bizi kee????? hmmm..

Sapa dah tengok UPIN & IPN ????? Aku baru nak bawak anak aku tgk Ahad ni.terasa nak lawan kawan buyui yang bawak 26 org sekali..aku nak kumpul segala bala yang ada, baru gi..hehhe..mau havoc..cayalah...

Ni aku nak promote kat korang barang2 UPIN & IPIN. Sila la tgk ni ..
MAGNET (round, oval, square)
MOUSEPAD
BANTAL
T-SHIRT (Black, Blue, White, etc)
ni yang aku design sendiri la..tapi korang leh design sendiri gak..Untuk tempahan, sila la email hamba..(akujieyah@yahoo.com) Sesapa ada gambar sendiri (softcopy je k), boleh gak wat tempahan. Aku akan print korang punya gambar pada produk yang korang pilih..

Ni antara produk yang ada :
T Shirt (short sleeve, long sleeve)
Mug
Mousepad (round, square, heart shape)
magnet (round, square, etc)
Bantal
Poster
& macam2 lagi..
Ape pa pa hal, korang email je la k..nak YM pun boleh (akujieyah)

3 comments:

ska617 said...

kak jieyah!! kd nih.. mousepad tuh jenis yg tebal eh? ada tak yg super nipis?

eh brape harge?

Sithy Harjieah Ibrahim said...

kd, ni description dia:
This 9.25" x 7.75" rectangular mousepad is made of a durable heat-resistant polyester fabric top, will keep your mouse rolling in style. Backed with a neoprene rubber non-slip backing, keeps the mousepad from sliding. The mousepad is 1/8" thick. It will not discolor or fade, machine washable.
ct pun xpernah tgk..sbb org beli, ct terus directkan ke address org..xde tgk pun..hehhe

Sithy Harjieah Ibrahim said...

harga rm15 termasuk shipping